2019. szeptember 15., vasárnap

Computta - passzív pénzkereset bitcoin bányászással egyszerűen

A bitcoin egy decentralizált online pénznem, amivel egyre több helyen tudsz vásárolni, vagy akár hagyományos pénzre is beválthatod. Az aranyhoz hasonlóan a bitcoint is "bányászni" lehet, ami azt jelenti, hogy a számítógéped nehéz matematikai feladatokat old meg, és cserébe újonnan keletkezett bitcoin üti a markodat. A Computta nevű program pont ezt teszi lehetővé: elég letöltened, és a háttérben máris bányássza neked a bitcoint, amit aztán elkölthetsz.

A Computta tehát egy passzív pénzkeresési lehetőség bárkinek, aki PC-t használ. Minél gyorsabb a számítógéped, annál több bitcoint tud bányászni neked a program.

Telepítés

A Computta telepítése nagyon egyszerű, szinte egyetlen kattintás az egész. A program rögtön lefuttat egy kis tesztet, és ez alapján kiszámolja neked, hogy havonta mennyi pénzre számíthatsz a géped teljesítménye alapján. Érdemes a bányászás mértékét minél magasabbra állítani, hiszen így tudod maximalizálni a bevételedet. Ha esetleg lassítaná a gépedet a magas beállítás, utólag bármikor lejjebb tudod venni.

Ismerősök meghívása

Ha vannak ismerőseid, akiket érdekel ez a fajta bevételszerzési lehetőség, őket meghívva te is részesedést kapsz a bevételeikből. Érdemes élni ezzel a lehetőséggel, és akár Facebookon vagy más helyeken is hirdetni a linkedet, hiszen így nagy mértékben növelheted a passzív bevételi forrásodat.

Próbáld ki a Computtát ide kattinva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik , hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik...