2019. november 2., szombat

3 oldal, ami szövegek gépeléséért fizet

Szövegek gépelésével speciális szaktudás nélkül bárki tud online pénzt keresni, ezért ez a lehetőség sokaknak különösen csábító lehet. Szemben más oldalakkal (pl. kérdőíves, mikromunkás), gépelési feladatok mindig vannak, így bármikor lehetőség van dolgozni.

Az alábbiakban 3 ilyen lehetőségről olvashatsz.

A MegaTypers oldal különböző szövegek, szavak, captcha-k begépeléséért fizet. A feladatokat az oldalon is meg lehet csinálni, de gyorsabb, és több pénzt hoz, ha letöltöd a Typer Solver alkalmazásukat, és azt használod munkára. Ha tudsz angolul, a profilodnál bekapcsolhatod a Smart Captchas funkciót is, ezeknél olyan feladatokat kell megoldanod, amikhez némi alap angol tudás is szükséges.

A kifizetési limit $3, a pénz PayPal-ra vagy Bitcoinban is kikérhető.

Regisztrálni ide kattintva tudsz, a regisztrációhoz meghívó kód (Invitation Code) megadása kötelező, ide az F59U kódot kell írnod.

Ugyanezen az elven működik a 2Captcha nevű oldal, ez azonban PayPal-ra nem fizet. Ha ez nem gond, akkor érdemes ezt is megnézni, és más kifizetési módot, pl. Payeer-t választani, ahonnan aztán kikérhető a pénz bankszámlára.

Végül érdemes megnézni a TimeBucks nevű oldalt is, ami alapvetően egy kérdőíves és mikromunkás oldal, azonban az Earn / Captcha menüpontban szintén lehet gépeléssel pénzt keresni. Itt persze a többi pénzkeresési módot is hasznos lehet megnézni, hátha azok jobban bejönnek (illetve úgyis egy helyre gyűlik a különböző módokon megkeresett pénz). A kérdőíves pénzkeresésről korábban itt írtam bővebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik , hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik...