2020. november 2., hétfő

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik, hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik közöttük. A legtöbb kérdőíves pénzkereséssel foglalkozó blog azt ajánlja, hogy regisztrálj minél több helyre, és ez valóban jó stratégia, ha a célod az, hogy minél többet keress, de ha még csak most ismerkedsz ezzel a pénzkeresési móddal, hamar elveszítheted a lelkesedésedet, ha azt látod, hogy napokat töltöttél mindenféle helyre történő regisztrációval, eltelt két hét, és még mindig nincs a számládon egy fillér se, csak online gyűlnek a pontjaid. Éppen ezért talán jobb stratégia lehet, ha lassan haladsz: regisztrálsz egy-két oldalra, azokat megismered, használod, kapsz egy-két kifizetést, és akkor ez a sikerélmény motiválhat majd arra, hogy később még több munkát fektess a kérdőíves oldalakba.

Ha nekem kellene ajánlanom egy oldalt a kezdéshez, akkor én a SurveyTime oldalt ajánlanám, ez ugyanis abban különbözik a többitől, hogy nem kell arra várnod, hogy összegyűljön valamilyen nagyobb összeg, egy-egy kérdőív kitöltése után ugyanis azonnal el is küldi a pénzt a PayPal címedre, általában $1-t. (A PayPal egy online pénztárca, az oda küldött pénzeket el tudod költeni online számtalan webáruházban, vagy kikérheted a bankszámládra is. A legtöbb online pénzkeresési lehetőség PayPal-ra utal, mivel olcsóbbak rajta a nemzetközi utalások, mint egy bankszámla esetén, így ha pénzt akarsz keresni, szükséged lesz egy ingyenes PayPal címre. Itt tudsz regisztrálni egyet.)


A SurveyTime által küldött kérdőívek magyar nyelvűek, maga az oldal viszont angol felületű, de ez nem kell, hogy megijesszen: egyrészt szinte csak a regisztrációnál találkozol az angol felülettel, másrészt a Chrome böngésző beépített fordítója készséggel lefordítja neked magyar nyelvre az oldalt, így nem is kell az angol szavakkal bíbelődnöd.

A SurveyTime mobiltelefonról és asztali gépről is működik. Ha ki akarod próbálni, egyszerűen csak nyisd meg a SurveyTime oldalát, írd be az e-mail címedet, vagy lépj be a Facebook, Google vagy Twitter regisztrációdat használva, és menj végig a rövid regisztrációs lépéseken! Regisztrációkor néhány alap információra lesznek kíváncsiak, ami alapján eldönthetik, hogy melyik kérdőívek célcsoportjába tartozol, azaz hogy milyen fizetett felméréseket küldjenek majd neked.


Ha a teljes regisztrációs folyamaton végigmentél, az oldalon láthatod, hogy van-e épp számodra fizetett felmérés. Ha nincs, akkor se aggódj, e-mailben értesíteni fognak, amikor lesz (pár napon belül várható), illetve bekapcsolhatod a böngésző értesítéseket is, ilyenkor nem levélben, hanem egy kis felugró értesítésben szólnak, amikor kérdőív érkezett. Érdemes minél hamarabb nekilátni a kitöltésnek, mivel ha sokat vársz, mások megelőznek, és betelik a kérdőív.

A kérdések megválaszolása után ne felejtsd el kiválasztani, hogy PayPal-ra kérded a pénzedet! Nem kell sokat várnod, és meg is érkezik a számládra (első alkalommal egy kicsit tovább tarthat, de egy órán belül ott lesz a pénz).

Ha tetszett a kérdőívezősdi, most már érdemes lehet újabb oldalakra is regisztrálnod. Kezdésnek én az Országos Panelt és a Univox oldalakat ajánlom: ezek teljesen magyar oldalak, és míg az utóbbi szintén PayPal-ra fizet, az előbbi egyenesen a bankszámládra utalja a pénzt havonta két alkalommal. Ha pedig ezeken is sikereket érsz el, és van kedved komolyabban belevágni a kérdőíves pénzkeresésbe, akkor érdemes nekiállni, és további oldalakat is kipróbálni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik , hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik...