2019. szeptember 9., hétfő

CryptoTab - passzív bevétel bitcoin bányászással

A bitcoin egy központi felügyelet nélkül működő virtuális pénz, amit különböző nehéz matematikai feladatok megoldásával tudnak a számítógépek "bányászni". A CryptoTab pontosan ezt csinálja: neked semmi mást nem kell tenned, mint telepítened a programot, majd időnként kivenni a keresetedet.

A CryptoTab egy böngészőprogram, olyan, mint a Chrome vagy a Firefox. Ugyanúgy böngészheted vele az Internetet, ahogy máskor is szoktad, de ez a böngésző közben arra használja a géped kihasználatlan kapacitását, hogy bitcoint bányásszon.

A CryptoTab telepítése


A program telepítése egyszerű, csak nyisd meg a CryptoTab oldalát, töltsd le a böngészőt (PC-re és mobiltelefonra is elérhető), jelentkezz be, a Mining fülön állítsd maximumra a bányászást (így keresheted a legtöbbet vele), és készen is vagy. Ne aggódj, ha nem látod azonnal a keresetedet, mert azt nem valós időben jelzi ki a program, azonban óránként több alkalommal frissül, így ha türelmes vagy, akkor hamarosan megjelenik.

Pénzkereset

Minél többet fut a CryptoTab program, és minél többet használod a böngészőt (és ezáltal aktív a program), annál többet kereshetsz vele. Hogy pontosan mennyit kereshetsz vele, az függ attól, hogy mennyit fut a géped, illetve hogy milyen géped van (minél gyorsabb, annál jobban tud bányászni). A CryptoTab oldalán átlagosan havi $4-al számolnak, ami a cikk írásakor nagyjából 1200 Ft-nak felel meg, amiért semmit sem kell tenned.

Ennél azonban jóval többet is kereshetsz, ha meghívod az ismerőseidet, vagy Facebook csoportokban, saját honlapodon, stb. hirdeted a CryptoTab-ot: minden utánad regisztrált keresete után bizonyos százalék üti a markodat (erről részletes információkat és bevétel becslő űrlapot találsz a CryptoTab oldalán).

Bár mindenképpen megéri neked is használni a programot, az igazi potenciál abban van, ha te is meg tudsz hívni másokat a rendszerbe, ezért érdemes ezzel is foglalkozni. Ehhez az oldal Affiliate részén található egyedi linkedet kell megosztanod másokkal.

Kifizetés


A minimum kifizetés 0.00001 BTC, ami a cikk írásakor 30 Ft-nak felel meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik , hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik...