2019. szeptember 12., csütörtök

WowApp - hogyan érdemes használni?

A WowApp alapvetően egy pénzkeresésre alkalmas mobilalkalmazás, de PC-s (desktop) változata is van. Mivel manapság a legtöbben a mobiljukat gyakrabban használják, ezért ez is elterjedtebb ott, de ha te sokat használsz asztali gépet, nyugodtan telepítsd arra is.

A WowApp többféle pénzkeresési lehetőséget nyújt:
  • Instant Earn - Itt lehetőséged van kis feladatok, például kérdőívek kitöltése vagy alkalmazás letöltése után pénzt keresni.
  • Shop Online - Ez tulajdonképpen egy pénzvisszatérítő (cashback) rész, ami azt jelenti, hogy ha innen átkattintva vásárolsz valamilyen ismert webshopban, akkor bizonyos százalékot utólag visszakapsz.
  • Reklámok - Több más pénzkeresési mód van az alkalmazásban, de ezek igazából mind ugyanebbe a kategóriába tartoznak: a neked megjelenő reklámok után kapsz némi százalékot a WowApp keresetéből. Ez lehet például a mobiltelefonod kezdőképernyőjén megjelenő reklám (Smart Slide) vagy böngészés, chatelés illetve játék közben megjelenő hirdetés is. A lényeg itt az, hogy a szokásos módon használod az alkalmazást, és közben pénz jár a néha megjelenő hirdetések után.
  • Mások meghívása - Ha meghívod az ismerőseidet, akkor az általuk keresett bevétel egy kis részét is megkapod.
A pénzkeresésről lehetőség van statisztikákat is megnézni, és így láthatod, hogy miből mennyi pénz jött.



A saját és a neten publikált statisztikák alapján megnéztem, hogy mivel lehet a legjobban keresni az alkalmazásban.
  1. Az első helyen szinte kivétel nélkül az Instant Earn, azaz a kis feladatok elvégzése áll. Ez nem meglepő, hiszen ezek jóval többet fizetnek, mint egy-egy reklám megtekintése. Ha tehát jól akarsz keresni, akkor a WowApp esetében is tevékenynek kell lenned, és vállalnod kell a kérdőívek kitöltését (ezek többnyire magyar nyelven vannak), illetve más feladatokat.
  2. A második helyen külföldi oldalakon sokszor s Shopping, azaz az online vásárlás utáni pénzvisszafizetés áll, de Magyarországon ez kevésbé népszerű, hiszen többnyire nagy amerikai boltokban való vásárlás után jár a visszatérítés, ami itthon érthetően kevésbé megy, mint kint. Ettől függetlenül érdemes használni ezt a menüpontot, ha amúgy szoktál vagy épp szeretnél online vásárolni külföldről.
  3. Ezután jönnek a reklámok. Itt többnyire a chat és a böngészés áll első helyen, majd a mobil kezdőképernyőn megjelenő hirdetések (Smart Slide) jönnek. Ez azért lehet, mert a telefon folyamatos használata mellett több reklám jelenhet meg, mint ha csak bekapcsoláskor látsz egyet-egyet (de a kereset maximalizálásához persze érdemes minden lehetőséget kihasználni). Ha meghívod a barátaidat, és a WowApp-on keresztül chateltek, akkor duplán jól jársz, hiszen az ő bevételeikből is kapsz százalékot, nem véletlen tehát, hogy ebből szokott a legtöbb reklámbevétel jönni.
  4. Az ismerősök meghívása egy kicsit kilóg a sorból, mivel erről nincsen külön statisztika. Az alapján, amit a blogokban lehet olvasni, ez a lehetőség akár a többinél is jobban jövedelmezhet, ha az ember sokakat meg tud hívni, például Facebook-on vagy saját honlapon hirdeti az alkalmazást. Ugyanakkor akár néhány személy meghívása is jól jöhet, ha ők aktívan használják az alkalmazást.
Összességében tehát elmondható, hogy a kis feladatok, illetve az ismerősökkel való online beszélgetés, illetve mások meghívása a legjövedelmezőbb, de közben érdemes lehet a többi lehetőséget is kihasználni.

Ha regisztrálni szeretnél az oldalra, itt megteheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik , hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik...