2019. november 18., hétfő

Otthonrol.hu vélemény

Az Otthonrol.hu 2008-ban indult távmunkás oldal, ami elvileg hanganyagok gépeléséért fizet. Több mint 20 000 tagja van, azonban a regisztráció jelenleg szünetel. (Jelenleg is elérhető távmunkáért ezt az oldalt javaslom átnézni.)

Az oldal alapján nehéz eldönteni, hogy mennyire várható a regisztráció megnyitása, és hogy egyáltalán él-e még az oldal, és csak a sok munkás miatt nem várnak új embereket, vagy már nem is működik. A főoldalon a legfrissebb hír 2012-es, és a láblécben a szerzői jogi dátum is 2017-et ír, ezek alapján pedig valószínű, hogy a szolgáltatás már nem működik.

A mesterséges intelligencia fejlődésével az ilyen jellegű gépeléses munkák száma jelentősen megfogyatkozik. Manapság már igen jó hatásfokkal tudják a gépek is leírni a beszélt szövegeket, és inkább ezek átnézése és javítása lehet feladat, mintsem a teljes szöveg legépelése.

Ha mégis reménykedsz, hogy esetleg később megnyílik a lehetőség, a munka@otthonrol.hu e-mail címre kell elküldened az önéletrajzodat, és hogy pontosan milyen munka érdekelne az alábbiak közül:
  • hanganyag gépelése magyar nyelven
  • internetes kutató munka
  • ügyfélszolgálati telefonos munka (bejövő hívások kezelése)
  • telefonos felmérés (kimenő hívások bonyolítása - nem értékesítés)
Ezután értesíteni fognak, ha újra működik a regisztráció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik , hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik...