2014. július 11., péntek

PPC - kattintások után fizető programok

A PPC, azaz kattintások után fizető programok a legelterjedtebb pénzkeresési lehetőségek közé tartoznak, különösképpen a Google rendszere, az AdSense, amely annak idején új világot nyitott a netes pénzkeresési lehetőségek között, és azóta is számtalan új weboldal elkészítését ihleti.

A PPC programok akkor fizetnek, ha az oldaladon megjelenített hirdetések valamelyikére a látogató rákattint, ezért itt két dolog van, ami különösen fontos: legyen rengeteg látogatód, és a hirdetések legyenek olyan helyen, ahol észreveszik azokat. A relevanciáért általában a hirdetéskiszolgáló felel, ezért azzal nem szükséges foglalkoznod.

Mivel a vásárlás után fizető partnerprogramokhoz képest itt sokkal jobban szükséges védeni a hirdetőt a csalásokkal szemben, ezek a programok rendkívül okos és erős védelemmel rendelkeznek annak érdekében, hogy kiszűrjék a csalókat. Mivel a felhasználási feltételek megszegéséért örökös kitiltás jár, különösen fontos, hogy jól ismerd meg az adott szolgáltató szabályzatát (ténylegesen olvasd el a szerződést az elejétől a végéig), és mindent tegyél meg annak érdekében, hogy az oldalad megfeleljen neki. A csalás eszedbe se jusson - a legtöbb, amit elérhetsz vele az az, hogy örökre elesel egy jó bevételi lehetőségtől.

Magyaroszágon az Etarget és az Affiliate.hu is rendelkezik PPC ajánlatokkal. Sajnos az Etarget néhány nagyon pénzes témát leszámítva általában irreleváns, ezért nagyon kevés átkattintást vonzó hirdetéseket jelenít meg, az affiliate.hu-nál pedig neked kell gondoskodnod arról, hogy releváns hirdetést helyezz az oldaladra, és többnyire rendszeresen változni szoktak az ajánlatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik , hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik...